fbpx

endless possibilities

Of je nu in Atelier Amare een foto- of videoshoot, workshop, meeting of coachingsessie plant; er zijn enorm veel manieren om de ruimte eigen te maken. Er staat een sterke basis qua interieur, maar er is ruimte genoeg om eigen items mee te nemen voor een persoonlijke touch. Ook zorgt de prachtige omgeving voor mogelijkheden om binnen met buiten te combineren. Pick & choose and see for yourself!

asked & answered

Voorbereiding is het halve werk. Benieuwd naar meer specificaties van de studio of heb je andere vragen? Hier onder vind je de antwoorden op alle veelgestelde vragen!

begane grond

Atelier Amare bevindt zich op de begane grond en is daardoor gemakkelijk (rolstoel) toegankelijk.

Keuken details

Er is een kitchenette aanwezig met een Nespresso-apparaat, waterkoker, koelkast en afwasmachine.

aantal mensen

Atelier Amare is groter dan 75M2. Afhankelijk van jouw boeking passen er in totaal max 25 personen in de studio.

eten & drinken

Er zijn diverse soorten (decaf) koffie, thee en koekjes. Lunch of extra’s kunnen in overleg geregeld worden.

OV/Auto bereik

Ondanks de ligging is de studio erg goed bereikbaar. Bekijk de verschillende mogelijkheden hier.

binnen & buiten

De omgeving biedt veel mogelijkheden om zowel binnen als buiten te shooten tijdens jouw boeking!

twee ruimtes

De studio bestaat uit 2 afsluitbare ruimtes, dus er zijn genoeg mogelijkheden met privacy.

opbergruimte

Er is een kledingrek aanwezig voor alle outfits en verschillende (lade)kasten om spullen uit het zicht te plaatsen.

Keuken details

Er is een kitchenette aanwezig met een Nespresso-apparaat, waterkoker, koelkast en afwasmachine.

opbergruimte

Er is een kledingrek aanwezig voor alle outfits en verschillende (lade)kasten om spullen uit het zicht te plaatsen.

aantal mensen

Atelier Amare is groter dan 75M2. Afhankelijk van jouw boeking passen er in totaal max 25 personen in de studio.

eten & drinken

Er zijn diverse soorten (decaf) koffie, thee en koekjes. Lunch of extra’s kunnen in overleg geregeld worden.

experience the way the studio makes you feel

Studio overzicht

Lieve woorden

"Wát een prachtige studio! Ik wist van tevoren dat het ruim en licht zou zijn, maar déze ruimte op zo'n locatie had ik nooit verwacht. Fréderique ontving me met een grote glimlach, en buiten alle mooie foto's die ze in het prachtige interieur van de studio voor me heeft gemaakt, zorgde ze er ook voor dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. En dat terwijl ik totaal geen held ben voor de camera. Ontzettend blij met het resultaat, fijne, lichte, professionele maar toch ook gezellige uitstraling!"


-Levien
Studio Levien

"Onlangs heeft Fréderique van mij foto’s gemaakt in de prachtige nieuwe studio midden in het hartje van Utrecht. Een studio met een fijne ambiance, prachtig lichtinval, veel variatie mogelijkheden en een spontane fotograaf! Niks is te gek, Fréderique zit vol ideeën en doet er alles aan om het prachtige plaatje te creëren. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, zeker voor herhaling vatbaar!"


-Sanne

"Afgelopen week was ik bij Atelier Amare en het was een onwijs leuke middag! We hebben super leuke settings kunnen creëren doordat alles in de studio te verplaatsen was. Het is een mooie, lichte studio en ligt midden in Utrecht dus we hebben buiten ook mooie foto's kunnen maken. Zeker een aanrader, ik kom snel terug!"


-Melissa

"Mocht je opzoek zijn naar een fijne studio met mooi licht, in het hartje van Utrecht, met een gezellige en enthousiaste host? Dan is Atelier Amare zeker een aanrader! De studio zelf straalt rust uit, je ontsnapt even aan de drukte van de stad en je zit heerlijk in de fijne bubbel van Atelier Amare. Er zijn genoeg mooie settings in de studio aanwezig om variërende beelden te schieten en daarnaast kan met bijna elk meubelstuk gewoon geschoven worden! Je kan het helemaal naar je eigen idee invullen. Heerlijk! Daarnaast is Fréderique er om goed voor je te zorgen, bij binnenkomst ontvingen wij al een hele lekkere bak koffie. Geloof me, zo start je heerlijk je shoot! Echt een dikke aanrader."


-Mariëlle

"Onlangs heb ik een fotoshoot gehad in deze prachtige, nieuwe en lichte studio hartje Utrecht. Toen ik de studio in liep, werd ik direct verwelkomt door een prachtige, lichte studio en een stralende Fréderique! Er waren diverse hoeken en plekken om afwisselende foto's te maken. De sfeer? Ontspannen, professioneel, licht en nog meer licht! Wat een prachtige locatie en de combi van binnen en buiten shooten vond ik echt een meerwaarde. Een aanrader als je op zoek bent naar een locatie voor een shoot, video opname, evenement of workshop. Ik kom zeker terug!"


-Jessica

"Ik heb 2 weken geleden een branding shoot gehad in Atelier Amare. Ik was al verliefd op de foto’s die op de website staan. Zo veel licht, zo ruim en straalt gezelligheid uit. Aangekomen in Utrecht werd ik nog verliefder op deze studio. Het is dé perfecte locatie voor de binnen- en buitenshoots. Fréderique verwelkomde ons met een big smile en enthousiasme en stond klaar om ons te helpen. Ze had ook extra studioverlichting voorzien. Het was een leuke en succesvolle topdag. Merci!"


-Okky

"Atelier Amare is een prachtige daglicht locatie voor fotoshoots! Genoeg leuke plekjes om variatie te creëren in de beelden. Ik kreeg een vrolijk ontvangst door Fréderique en ze had overal aan gedacht. Verse bossen met bloemen, drinken en een schaaltje met fruit om tussendoor van te snacken. De locatie is ideaal gelegen in het centrum van Utrecht, rondom genoeg mooie plekjes en zelfs de bushalte zit letterlijk om de hoek. Top locatie, ik kom hier zeker vaker terug!"


-Kim