fbpx

zelfstandig, maar nooit alleen

Wanneer je (zelfstandig) onderneemt, kan het gevoel van eenzaamheid je wel eens bekruipen. Al het gewicht weegt op jouw schouders en hoeveel liefde je ook voor jouw werk hebt, soms zou het toch wel heel fijn zijn om een cirkel van andere vrouwelijke ondernemers om je heen te hebben. Een groep waar je mee kan sparren, jouw ideeën & struggles bij kan spiegelen, waar je je aan kan optrekken als het even tegenzit en bovenal: een groep waar jij 100% jezelf kan zijn. Weten waar je naar op zoek bent is één, maar hoe vind je zo’n groep dan?

Met dit gevoel ontstond het idee om de ‘Business Brunch’ in de studio te organiseren. Onder het genot van heerlijk eten en een kleinschalige groep van vrouwelijke ondernemers zullen connecties ontstaan waardoor jij zal beseffen dat je misschien wel (zelfstandig) onderneemt, maar er nooit alleen voor zal staan!

all the details

Het volgende kan je allemaal verwachten:

-Een heerlijke brunch in Atelier Amare van 10:30-13:30, met in totaal 8 vrouwelijke ondernemers.
-Een masterclass van een inspirerende, vrouwelijke ondernemer die jou de tips & tools geeft om verder te komen in het ondernemen.
-De foto’s die tijdens de brunch worden gemaakt krijg je allemaal toegestuurd.
-Vijf foto’s van jouzelf in een setting in de studio naar keuze.
-Een mini goodiebag om de dag mooi af te sluiten.

Voor 147 euro exclusief btw per editie.

more than a brunch

Geen groot netwerkevent waar je met je visitekaartje binnen komt lopen en jezelf moet verkopen, maar een kleinschalige brunch in een warme ruimte waar iedereen gezien en gehoord wordt. Waar je geen nummertje bent, maar alleen jezelf. En dat is genoeg!

Elke brunch wordt gestart met een gesprek over een bepaald onderwerp dat aan zal sluiten op de masterclass. Hierdoor is er naast de spontane gesprekken ook ruimte voor meer diepgang, om zo een echte connectie met elkaar aan te gaan. Aangezien de groep bestaat uit vrouwelijke ondernemers die al minimaal 2 jaar ondernemen, barst iedereen van de ervaring en kan je echt van elkaar gaan leren!

you matter

Geen groot netwerkevent waar je met je visitekaartje binnen komt lopen en jezelf moet gaan verkopen, maar een kleinschalige brunch in een warme ruimte waar iedereen gezien en gehoord wordt. Waar je geen nummertje bent, maar alleen jezelf. En niets is mooier dan dat!

Elke brunch wordt gestart met een gesprek over een bepaald onderwerp dat aan zal sluiten op de masterclass. Hierdoor is er naast de spontane gesprekken ook ruimte voor meer diepgang, om zo een echte connectie met elkaar aan te gaan. Aangezien de groep bestaat uit vrouwelijke ondernemers die al minimaal 2 jaar ondernemen, barst iedereen van de ervaring en kan je echt van elkaar gaan leren!

claim your spot

Ben je net zo enthousiast als ik over de ‘Business Brunch’ en kan je niet wachten om mooie connecties aan te gaan met vrouwen die de rollercoaster van het ondernemen als geen ander begrijpen? Bestel dan via de onderstaande boekingstool jouw ticket voor de brunch. Ik kan niet wachten om jou te mogen verwelkomen!

*Bij het bevestigen van jouw boeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Let op: jouw boeking is tot minimaal 72 uur van tevoren kosteloos te wijzigen of te annuleren. Zodra deze 72 uur vertreken zijn zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

hi! Ik ben fréderique

Wat leuk dat je hier bent! Ik ben Fréderique, de trotse eigenaresse van Atelier Amare. Als jonge, zelfstandig ondernemer van twee ondernemingen is mijn leven op zijn zachtst gezegd best wel een rollercoaster.

Het is voor mij soms dan ook best lastig dat ik eigenlijk weinig mensen in mijn directe omgeving heb die ook ondernemer zijn en de ups & downs begrijpen.

De drempel voor grotere netwerkevents voelt voor mij vaak te hoog, dus toen ontstond het idee voor de ‘Business Brunch’! Een heerlijke brunch met een kleinschalige groep waar iedereen gezien en gehoord zal worden. Ik kan niet wachten om te ontdekken wat voor moois er zal ontstaan!