Atelier Amare gaat sluiten! Boek nu in deze laatste maand jouw moment met 20% korting met de code ‘now’.

Atelier Amare gaat sluiten! Boek nu met 20% korting met de kortingscode ‘now’.

welkom bij atelier amare

Een lifestyle daglicht studio in het centrum van Utrecht voor foto- en videografie, meetings, workshops, coaching en andere creatieve projecten. Een studio waar een sterke basis aan meubels en accessoires staat, maar waar alles verplaatst en verschoven kan worden om zo elk hoekje eigen te maken.

Studio highlights

Een klassiek pand van meer dan 75M2

Centrum van Utrecht, bij de Dom

Kitchenette voor koffie, thee en hapjes

Locatie voor binnen en buiten shoots

Verplaats meubels voor een eigen touch

Een klassiek pand
van meer dan 75M2

Twee ingerichte, afsluitbare ruimtes

Locatie voor binnen
en buiten shoots

Centrum van Utrecht,
bij de Dom

Kitchenette voor
o.a. koffie & thee

Verplaats meubels
voor een eigen touch

a studio that makes your creativity run wild

Frederique Atelier Amare

Hi, ik ben Fréderique

Wat eens begon als een grote droom is dan nu toch echt werkelijkheid: mijn eigen lifestyle daglicht studio op een prachtige plek in het centrum van Utrecht!

Een studio die voelt als een tweede thuis, waar je alle vrijheid krijgt om jezelf te zijn en te uiten. Laat jouw creativiteit de vrije loop en geniet! Ik zal er dan ook altijd zijn om jou met plezier te verwelkomen en rond te leiden.

Zelf ben ik al jaren werkzaam als fotografe. Nu ben ik voor Atelier Amare ook in te schakelen als jouw fotograaf. Zo sla je gelijk twee vliegen in een klap!

Mocht je met mij samen willen werken als fotograaf tijdens jouw shoot kan je dat in jouw boeking aangeven. We bespreken dan samen de mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

HAPPY CLIENTS

HAPPY CLIENTS

Lieve woorden

"Wát een prachtige studio! Ik wist van tevoren dat het ruim en licht zou zijn, maar déze ruimte op zo'n locatie had ik nooit verwacht. Fréderique ontving me met een grote glimlach, en buiten alle mooie foto's die ze in het prachtige interieur van de studio voor me heeft gemaakt, zorgde ze er ook voor dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ontzettend blij met het resultaat, fijne, lichte, professionele maar toch ook gezellige uitstraling!"

-Levien
Studio Levien

"Wat een PRACHTIGE locatie! De aardetinten, de rust en de prachtige materialen maakt deze locatie dé plek waar jij jou meeting, fotoshoot of elders wilt houden. Ik kom zeker nog eens terug!"

-Lisa
Fé Musa

"Atelier Amare is zo'n fijne studio! Het is er licht, huiselijk en modern. Er zijn veel verschillende plekjes om gevarieerde foto's te maken. Met het warme welkom van Frederique was de hele ervaring compleet! Ik voelde me er meteen op m'n gemak en de foto's zijn mega mooi geworden. Echt een aanrader om hier een shoot te boeken!"

-Zoë
Sukha Health

"Onlangs heeft Fréderique van mij foto’s gemaakt in de prachtige studio midden in het hartje van Utrecht. Een studio met een fijne ambiance, prachtig lichtinval, veel variatie mogelijkheden en een spontane fotograaf! Niks is te gek, Fréderique zit vol ideeën en doet er alles aan om het prachtige plaatje te creëren. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, zeker voor herhaling vatbaar!"

-Sanne

"Afgelopen week was ik bij Atelier Amare en het was een onwijs leuke middag! We hebben super leuke settings kunnen creëren doordat alles in de studio te verplaatsen was. Het is een mooie, lichte studio en ligt midden in Utrecht dus we hebben buiten ook mooie foto's kunnen maken. Zeker een aanrader, ik kom snel terug!"

-Melissa

"Mocht je opzoek zijn naar een fijne studio met mooi licht, in het hartje van Utrecht, met een gezellige en enthousiaste host? Dan is Atelier Amare zeker een aanrader! Er zijn genoeg mooie settings in de studio aanwezig en met bijna elk meubelstuk kan geschoven worden. Je kan het helemaal naar je eigen idee invullen! Daarnaast is Fréderique er om goed voor je te zorgen, bij binnenkomst ontvingen wij al een hele lekkere bak koffie. Geloof me, zo start je heerlijk je shoot! Echt een dikke aanrader."

-Mariëlle
Graphics by Mariël

"Toen ik de studio in liep werd ik direct verwelkomt door een prachtige, lichte studio en een stralende Fréderique! Er waren diverse hoeken en plekken om afwisselende foto's te maken. De sfeer? Ontspannen, professioneel, licht en nog meer licht! Wat een prachtige locatie en de combi van binnen en buiten shooten vond ik echt een meerwaarde. Een aanrader als je op zoek bent naar een locatie voor een shoot, video opname, evenement of workshop!"

-Jessica
JessWorks

"Ik heb 2 weken geleden een branding shoot gehad in Atelier Amare. Ik was al verliefd op de foto’s die op de website staan. Zo veel licht, zo ruim en straalt gezelligheid uit. Aangekomen in Utrecht werd ik nog verliefder op deze studio. Het is dé perfecte locatie voor de binnen- en buitenshoots. Fréderique verwelkomde ons met een big smile en enthousiasme en stond klaar om ons te helpen. Ze had ook extra studioverlichting voorzien. Het was een leuke en succesvolle topdag. Merci!"

-Okky
Op z'n plek

"Atelier Amare is een prachtige daglicht locatie voor fotoshoots! Genoeg leuke plekjes om variatie te creëren in de beelden. Ik kreeg een vrolijk ontvangst door Fréderique en ze had overal aan gedacht. Verse bossen met bloemen, drinken en een schaaltje met fruit om tussendoor van te snacken. De locatie is ideaal gelegen in het centrum van Utrecht, rondom genoeg mooie plekjes en zelfs de bushalte zit letterlijk om de hoek. Top locatie, ik kom hier zeker vaker terug!"

-Kim
Kim Snip Fotografie

STUDIO OVERZICHT